CARNESTOLTES ARTÉS 2016

10 de Feb

Bones!

Com sabeu, el proper dissabte dia 20 de febrer, Artés celebrarà el seu carnestoltes. És el darrer carnestoltes de la comarca, però tan se val. Arribem amb moltes novetats respecte l’any passat. Novetats que segurament no us deixaran indiferents. Aquest any hem organitzat un Carnestoltes per a totes les edats, amb premis per especials a les millors comparses, les més nombroses i les més ben vestides i maquillades.

Pel que fa a la programació, la rua de disfresses arribarà a les 17h de la tarda, encapçalada pel Tarat, el nostre rei Carnestoltes. Després de desfilar pel carrers de la Vila, arribarem a la Sala Dos de Gener, on les comparses i aquelles persones que ho vulguin podran desfilar a l’escenari. Cap la vespre, si voleu, us podreu quedar al sopar popular i a partir de les 22.30h arriba la nit més jove, amb un cercatasques pel poble i nit de dj’s. Una nit que no us ho podeu perdre!

Per inscriure-us a la rua de carnestoltes, ho heu de fer mitjançant la web http://participa.artes.cat/activitats/vine-al-carnestoltes. Si ho preferiu podeu passar pel Kanal a fer la vostra inscripció, en horari de tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 20.30h.

L’Ajuntament d’Artés per al foment de la participació al poble.

RECORDEU: inscripcions a participa.artes.cat o directament al casal de Joves El Kanal.

Cartell carnestoltes 2016 rgb


0 Comentaris